lørdag 7. juli 2012

1 av 10!!!

I Ringsaker kommune har de et prosjekt med 10 toppturer, dette er vel tredje året på rad tror jeg... Jeg har vel ikke akkurat vært ivrigst til å forsere disse toppene, men i år har jeg ei frøken som synes dette høres supert ut. Så hun har allerede tatt en av de. Så da slenger vi oss med og prøver om vi ikke klarer å få gått disse 10 toppturene før 30 september, burde vel det egentlig... Uansett, i går bestemte vi oss for å ta nr.6, den var ikke så veldig lang, tross alt har vi med en 4-åring.

Vi gikk på med friskt mot, men det som liksom skulle være ca. 1 km, viste seg å være 1,7 km i bratt terreng, først ned så opp, en vei.... All ære til Emil, han gikk hele veien, litt sliten de siste 500 meterene, men fullførte gjorde vi alle tre. Så nå er vi i gang, og satser på å klare de fleste.

 På vei opp...
 Siste kneika, her var det rett-opp-bratt, men like blid!
 VI KLARTE DET!!!
 Utsikten bak oss var helt fantastisk!
Ha ha, sånn er det når vi lever i 2012, kommer ikke utenom mobilen, selv ikke på skogstur :-)

I morgen skal vi kanskje ta 2 topper til. Mandag drar ungene til faren sin for å være der i 2 uker så da får toppene vente til de kommer hit igjen.

Ellers kan vi ikke skryte av sommervær akkurat, det er varmt men i dag har det regnet hele dagen, æsj håper det blir litt sommer, og ikke reprise av i fjor... Men, men været får man ikke gjort noe med så får bare gjøre det beste ut av det.

Ha en fortsatt fin helg!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar